2022 YILININ İLK BİLGİ ALIŞ-VERİŞ TOPLANTISI ÇINARCIKTA YAPILDI « Yalova Şerit

SON DAKİKA

2022 YILININ İLK BİLGİ ALIŞ-VERİŞ TOPLANTISI ÇINARCIKTA YAPILDI

Bu haber 14 Ocak 2022 - 14:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü geçmiş ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği 2022 yılının ilk Bilgi Alış-Veriş (BAV) toplantısını Çınarcık’ta yaptı.

 

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Yalova İl Tarım Ve Orman Müdürü Suat Parıldar, İl Müdür Yardımcıları İrfan Sakinci ve Selçuk Yaman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak Çınarcık İlçe Müdürü Hakan Demirhan Çınarcık İlçesinin Tarımsal yapısı ve İlçe Müdürlüğünün faaliyetleri ile ilgili sunum eşliğinde bilgilendirme yaptı. Demirhan’ın ardından İl Müdür Yardımcısı İrfan Sakinci de Yalova’nın tarımsal yapısı ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıda Şube ve İlçe Müdürleri de kendi çalışmalarıyla ile ilgili karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunarak çalışmalarını değerlendirdiler.

Toplantı sonunda 2022 yılında bir önceki yılda yapılan çalışmaların artırılarak devam edilmesi konusunda bir dizi kararlar alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.