TERSANELERDE KORONA PANİĞİ « Yalova Şerit

SON DAKİKA

TERSANELERDE KORONA PANİĞİ

Bu haber 04 Ağustos 2020 - 12:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Sefine ve Tersan Tersanelerinde çalışan bazı işçilerde korona virüs testi pozitif çıktı. Bu durum tersanelerde çalışan diğer işçilerin de panik yaşamasına neden oldu.

 

Türkiye’nin en önemli gemi inşa noktalarından birisi olan Altınova Tersaneler bölgesinde korona virüs paniği yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre Tersan ve Sefine tersanelerinde onlarca işçiden ortaya çıkan belirtiler sonrasında alınan örneklerde korona virüs pozitif çıktı. Bunun üzerine bu noktalarda çalışan diğer işçiler ise panik yaşadı. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken korona virüs tespit edilen işçiler ile onların temas ettiği kişilerin belirlenmesi ve karantinaya alınması işleminin ise sürdüğü öğrenildi.  Öte yandan Tersan tersanesinde çalışan taşeron bir firmada depocu olarak hizmet veren C.D adlı bir işçinin de korona virüse dayalı olarak hayatını kaybettiği iddia edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.