YALOVA’DA ŞİDDET GÖREN KADINLARIN KORUNMASI İÇİN KONUK EVİ HİZMETE GİRİYOR « Yalova Şerit

SON DAKİKA

YALOVA’DA ŞİDDET GÖREN KADINLARIN KORUNMASI İÇİN KONUK EVİ HİZMETE GİRİYOR

Bu haber 07 Ağustos 2020 - 14:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinde şiddet mağduru olan kişilere yönelik hizmet verecek.

 

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) yeni hizmet binasında, Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetlerİl Müdürü Arif Laçin incelemelerde bulundu.

 

İnceleme çalışmalarına, Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı da eşlik etti.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM) Yeni Hizmet Binasında  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Şiddet Önleme ve İzleme Merkezlerinde şiddet mağduru olan kişilere yönelik hizmet sunulacak.

Yapılan açıklamada şiddete maruz kalan kişi burada görevli personel tarafından güvenli bir ortamda kendileri ile direkt görüşmelerin yapılması,  gerekli görüldüğü takdirde kadın konukevine yerleştirilmeleri sağlanacak.

Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetlerİl Müdürü Arif Laçin yaptığı açıklamada “. Kadın Konukevleri  ve  Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri işbirliği yaparak her şiddet mağduru için bir destek planının hazırlanması kadın ve çocukların konukevlerinden  ayrılmaları durumu olsa dahi bir yıl süre ile onları izleyecek, durumlarında değişiklik yoksa destek hizmetlerine devam edilecektir” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.