Antalya’dan üzen haber « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Antalya’dan üzen haber

Bu haber 15 Ağustos 2020 - 15:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

Antalya’da meydana gelen trafik kazasında moto-kurye olarak çalışan Emre Karakaş hayatını kaybetti. 25 yaşındaki Karakaş’ın ölüm haberi Yalova’daki ailesini yasa boğdu.

 

Yalova’dan Antalya’ya giderek moto-kurye olarak çalışan Emre Karakaş geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Yalova Elmalık Köyü sakinlerinden Erkan Karakaş’ın oğlu olan Emre’nin cansız bedeni bugün Yalova’ya getirildi. Doğanspor’da futbol oynayan gencin vefat haberi, hem ailesini hem de Doğanspor camiasındaki arkadaşlarını yasa boğdu.

Karakaş, Corona/ (COVIT-19) tedbirleri nedeniyle yarın (Pazar günü) Yalova Mezarlık Müdürlüğü’nde öğlen kılınacak Cenaze Namazı’ndan sonra Yalova Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizde Yalova Şerit Ailesi olarak merhum Emre Karakaş kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.