Lazer Şov ile Kutlanacak « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Lazer Şov ile Kutlanacak

Bu haber 19 Ağustos 2020 - 12:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Lazer Şov ile Kutlanacak

 

Atatürk’ün Yalova’ya ilk kez gelişinin 91 yıldönümü nedeniyle bu akşam saat 20.30’da Kent Müzesi önünde Lazer Şov düzenlenecek.

İlk kez 19 Temmuz 1929 yılında gelen ve o yıldan sonra ölümüne kadar geçen sürede en çok zamanını geçirdiği illerden biri olan Yalova’ya, Büyük Önder Atatürk’ün Yalova ile tanışmasının 91’nci yıldönümü Corona tedbirleri kapsamında kutlanacak.

Atatürk’ün adeta yazlık başkente çevirdiği Yalova’da bu anlamlı yıldönümü için ilk etkinlik bugün saat 14.30’da Yalova Belediyesi tarafından Kent Müzesi’nde Atatürk ve Yalova adı verilen Fotoğraf Sergisi’nin açılışı ile gerçekleştirilecek. Vatandaşlar sergiyi Corona tedbirleri kapsamında kontrollü olarak gezebilecekler. Müzenin içerisine her seferinde belli sayıda ziyaretçi alınacak.

Saatler 19.29’u gösterdiği sırada ise Atatürk’ün Yalova’ya ilk geldiği yıl olan 1929’a atfen Kent Müzesi’nden Yalovalılar’a Atatürk’ün sevdiği şarkılar yayınlanacak.

19.30’da ise yine Yalova Belediyesi’nin desteği ile Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği Yalova Şubesi’nce Yürüyen Köşk’te Atatürk’ün Yalova’ya ilk kez gelişi nedeniyle görsel bir sunum eşliğinde kokteyl verilecek. Saat 20.15’te ise Yalova Belediyesi youtube kanalından canlı yayın gerçekleştirilecek.

GÖRSEL ŞOV YALOVALILAR’I BEKLİYOR

Saatler 20.30’u gösterdiği sırada ise Yalovalılar’ı görsel bir şov bekliyor olacak. Yine Kent Müzesi’nden gerçekleştirilecek olan Lazer Şov ile Yalovalılar’a unutulmaz bir ışık gösterisi gerçekleştirilecek. Lazer gösterisi kent merkezi başta olmak üzere şehrin değişik noktalarından da izlenebilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.