Çınar ağacı devrildi « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Çınar ağacı devrildi

Bu haber 19 Ağustos 2020 - 12:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kıbrıs Sokak’taki Çınar ağaçlarından biri gün ortasında durup dururken devrildi. Şehrimizin en işlek sokaklarından birinde meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Kısa bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen Kubbeli Cami’nin önünde bulunan Çınar ağacı gövdesinden kırılarak Kıbrıs Sokak üzerine devrildi. Yoğun olarak emlak ofislerinin bulunduğu hem yaya hem de ara trafiğinin bir hayli yoğun olduğu sokakta devrilen ağacın hiç kimseye zarar vermemesi büyük bir şans olarak nitelendirildi.

İlk olarak çatırdama sesleri duyduklarını belirten sokak esnafı, “Çatırdama sesleri üzerine dükkanlardan dışarı çıktık. Sesi duyan yayalarda ağacın etrafından uzaklaştılar. Ardından da kısa sürede koca ağaç yolun üzerine devrildi. O sırada sokaktan bir aracın geçmemesi büyük şans oldu. Ağaç bir aracın üzerine devrilebilirdi” dediler.

Vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Yalova Belediyesi ekipleri devrilen ağacı yoldan kaldırdılar. Yapılan incelemeden sonra ağaç gövdesinin, içte meydana gelen çürüme ve zararlı böcekler tarafından yenilmesi nedeniyle zayıfladığı ve kendi ağırlığına dayanamayarak yıkıldığı bildirildi.

HABER: Resul Morgül

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.