TUTUK, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ « Yalova Şerit

SON DAKİKA

TUTUK, SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE TAKİP ETTİ

Bu haber 24 Temmuz 2021 - 16:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, belediye ekiplerinin kent merkezindeki çalışmalarını sahaya inerek inceledi.

Tutuk, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan saha çalışmalarını yerinde inceledi. Tutuk’a, Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay da eşlik etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmada İsmetpaşa Mahallesi detaylı temizlik çalışması yapıldı. Mahallede kaldırım ve yol kenarındaki otlar kesildi. Mahallede cadde ve sokaklar sabunlu suyla yıkanırken kontenerler de temizledi. Ayrıca çevreye atılan molozlar da kaldırıldı.
PARKLARDA İNCELEME
Tutuk, İsmetpaşa Mahallesi Çağatay Sokak, Kazım Karabekir Mahallesi 174. Sokak ve Tutku Sokak da yeni yapılacak park çalışması, Bayraktepe Mahallesi Radar Caddesi üzerindeki park ve oyun alanlarının revizyonu ile Kazım Karabekir Mahallesi’nde parkı yenileme çalışmalarını takip etti.
Kenttin her noktasına hizmet vermek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Tutuk, şöyle konuştu:
“Şehrimizde bulunan eksiklikleri bir bir tespit ediyoruz. Bir plan ve program çerçevesinde ekip arkadaşlarımızla kararlaştırıp ivedi bir şekilde tamamlıyoruz. Vaktimizi hemşerilerimize de ayırıyoruz. Hemşerilerimizden gelen talep ve istekleri değerlendiriyor ve kısa sürede çözüyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak durmadan, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Bugün ise Başkan Yardımcımız Bahaddin Erbay ile İsmetpaşa Mahallesi’nde kapsamlı temizlik yapan ekiplerimizi ziyaret ettik ve kolaylıklar diledik. Ardından birçok mahallemizde yeni yapacağımız, revizyonunu ve yenilemesini gerçekleştireceğimiz parkları gezerek incelemelerde bulunduk.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.