YALOVA’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR « Yalova Şerit

SON DAKİKA

YALOVA’DA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR

Bu haber 10 Aralık 2021 - 14:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Altınova  ilçesinde Subaşı Ortaokulu, Ayhan Cahit Gülan Kızılay Anaokulu ve Hacı Ali Saruhan İlk-Ortaokulunda kütüphaneler için Vali Muammer EROL’un da katılımıyla açılış töreni düzenlendi.

 

Yalova Valisi Muammer EROL, üç okuldaki kütüphanelerin açılışını gerçekleştirmek üzere Altınova ilçesine geldi. Açılışta İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Abdülaziz YENİYOL, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet ÖZYİĞİT, Altınova Belediye Başkanı Dr.Metin ORAL, Subaşı Belediye Başkanı Turan CANBAY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki SİTAR da eşlik etti. Ayrıca Subaşı İlkokulu içerisinde bulunan göç müzesi ziyaret edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Abdülaziz YENİYOL açılışlarda yaptığı konuşmada; kalkınmanın, gelişmenin, refaha ulaşmanın çok okumak ve çok çalışmakla mümkün olduğunu vurguladı öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Açılış sonrası protokoldekiler, kütüphanede inceleme yaparak öğrencilerle buluştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.