SEMT77 YALOVASPOR’UN MÜCADELESİ YETMEDİ; SON EUROLEAGUE ŞAMPİYONU, TİBOR PLEİSS İLE KAZANDI « Yalova Şerit

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

SEMT77 YALOVASPOR’UN MÜCADELESİ YETMEDİ; SON EUROLEAGUE ŞAMPİYONU, TİBOR PLEİSS İLE KAZANDI

Bu haber 19 Ocak 2022 - 15:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ING Basketbol Süper Ligi 15. hafta erteleme maçında Semt77 Yalovaspor, konuk ettiği Anadolu Efes karşısında 69-88’lik skorla mağlup oldu.

 

Bu sonuçla 2 takım da 16. maçlarını geride bırakırken, Yalova 4 galibiyette kaldı ve averajla 12. sırada konumlandı. Anadolu Efes ise 13 galibiyete ulaştı ve 3. sırada yer aldı.

Conklin’den yoksun olan Yeşil-Kırmızıların cephesinde, Marcus Lee 13 sayı, 7 ribaund, Can Altıntığ 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Lamont Jones 10 sayı, 6 asist ve Luka Rupsnik 11 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Egemen ve Larkin’den yoksun olan lacivert beyazlılarda ise Tibor Pleiss 23 sayı, 10-12 2sayı, 10 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Adrien Moerman 12 sayı, 14 ribaund, Buğrahan Tuncer 12 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Vasilije Micic 12 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 9 asist ve Krunoslav Simon 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig