Jandarma uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara göz açtırmıyor « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Jandarma uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara göz açtırmıyor

Bu haber 02 Mart 2023 - 10:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi.

 

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 20-28 şubat tarihleri arasında uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarına yönelik çok sayıda operasyon gerçekleştirdi. Çalışmalar çerçevesinde Altınova ilçesinde 3 farklı olayda 12 gram metamfetamin ve 7 bin 920 adet dolu makaron ele geçirildi. Merkez ilçede ise ikisi uyuşturucu olmak üzere toplam üç olayda 20 gram kubar esrar yakalandı. Operasyonlarda 3 dedektör ve 6 adet muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.

Çınarcık ilçesinde yapılan çalışmalarda da 4 farklı olayda 61 gram metanfetamin, 5 gram kubar esrar, 11 kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Olaylara karıştığı tespit edilen ve gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Öte yandan jandarma ekipleri aynı tarih aralığında ise uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde 3 farklı yerde 95 vatandaşa eğitim verdi.

 

YALOVA (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.