Yalova’da Camiler İlk Teravih Namazına Hazır « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Yalova’da Camiler İlk Teravih Namazına Hazır

Bu haber 22 Mart 2023 - 13:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle camilerde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı.

 

Geçtiğimiz günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından cami ve mescitlerin halı ve avluları temizlenmişti. Temizlik çalışmalarının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından kılınacak ilk teravih namazı öncesi dezenfeksiyon işlemleri tamamlandı.

“Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da çalışmaların merkez ve merkez köy camilerinde yapıldığını kaydederek, “İlk teravih öncesi ekip arkadaşlarım cami ve mescitlerde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını tamamladılar. 2023 yılının ilk teravihine bu akşam ilk sahuruna ise bu gece kalkacağız. Allah tuttuğumuz oruçları ve yapılan ibadetleri kabul etsin. 11 ayın sultanı Ramazan ayının hepimize kardeşlik, barış, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Başta Yalova’da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.