Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: Ticari Takside Uyuşturucu Ele Geçirildi « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Yalova’da Uyuşturucu Operasyonu: Ticari Takside Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bu haber 15 Ağustos 2023 - 14:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir başarıya imza atıldı.

 

İstanbul ilinden temin edilen uyuşturucu maddenin Yalova ili Çınarcık ilçesinde piyasaya sürüleceği istihbaratı üzerine gerçekleştirilen operasyonda, (200) gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Alınan istihbari bilgilerin titizlikle değerlendirilmesi sonucunda Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın koordine ettiği operasyon, 09 Ağustos 2023 tarihinde Osmangazi Köprüsü Altınova gişeler bölgesinde gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında, şüphelinin bulunduğu ticari taksi durduruldu ve yapılan aramada (200) gram Skunk maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.K. adlı şüpheli, uyuşturucu maddeyle ilgili yasal işlemler tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek. Bu operasyon, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttüğü faaliyetlerin bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

Yetkililer, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele ve genel suçla mücadele konularında kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Vatandaşların güvenliği ve huzuru için her türlü suç ve suçluyla etkin bir şekilde mücadele edilmesine devam edileceği vurgulandı.

Güvenlik güçlerinin bu tür operasyonlarla, toplumun sağlığı ve güvenliği için büyük bir sorumluluk üstlendiği ifade ediliyor. Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nın gösterdiği hassasiyet ve başarılı operasyonlar, uyuşturucuyla mücadelede elde edilen kazanımların altını çiziyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.