Vali Dr. Hülya KAYA, Görev Yeri Değişen Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği Düzenledi « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Vali Dr. Hülya KAYA, Görev Yeri Değişen Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği Düzenledi

Bu haber 29 Ağustos 2023 - 11:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2023/376 sayılı hükmü ile görev yeri değişen Mülki İdare Amirleri için anlamlı bir veda yemeği düzenlendi. Vali Dr. Hülya KAYA’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Vali Yardımcısı Aziz MERCAN, Vali Yardımcısı Mustafa Asım ALKAN, Vali Yardımcısı Harun KAYA ve Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet ÖZYİĞİT’e, yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, geçmişte verdikleri hizmetlerden dolayı da teşekkürlerini iletti.

 

Veda yemeğine katılan Mülki İdare Amirleri ve davetliler, samimi bir atmosferde bir araya geldi. Vali Dr. Hülya KAYA, yaptığı açılış konuşmasında, görev yeri değişikliklerinin rutin birer durum olduğunu ve bu değişikliklerin kamu hizmetinin bir parçası olduğunu belirtti. Aynı zamanda, Mülki İdare Amirlerinin özverili çalışmalarının her zaman takdir edildiğini ve yeni görev yerlerinde de aynı başarıyı sürdüreceklerine inancını dile getirdi.

Vali Yardımcısı Aziz MERCAN, Vali Yardımcısı Mustafa Asım ALKAN, Vali Yardımcısı Harun KAYA ve Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet ÖZYİĞİT ise yaptıkları konuşmalarda, geçmiş görev yerlerindeki deneyimlerini ve birlikte çalıştıkları ekip arkadaşlarıyla olan güçlü işbirliklerini vurgulayarak, yeni görev yerlerinde de aynı azim ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Yemeğin sonunda, Vali Dr. Hülya KAYA, her bir Mülki İdare Amirine plaket takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, hoşgörü, saygı ve başarı temennileri ile son buldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.