Yalova’da Kaçakçılık Operasyonu: Silah ve Sigara Ele Geçirildi « Yalova Şerit

SON DAKİKA

Yalova’da Kaçakçılık Operasyonu: Silah ve Sigara Ele Geçirildi

Bu haber 06 Ekim 2023 - 15:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, silah, mühimmat ve sigara kaçakçılığı yaptığı tespit edilen iki şüpheliyi takibe aldı. Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde yaşayan Ş.K. ve M.K. isimli şahısların evlerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda çeşitli kaçak malzemeler ele geçirildi.

 

04 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalar sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca şarjörü, 77 adet tabanca fişeği, 2.300 adet sigara dolu makaron, 1.106 adet boş kilitli poşet ve 2 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan Ş.K. ve M.K., gerekli yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamasını sağlamak amacıyla, gece gündüz demeden her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Bu olay, komutanlığın halkın huzur ve güvenliği için ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.