“15 TEMMUZ DEMOKRASİNİN DÖNÜM NOKTASIDIR” « Yalova Şerit

SON DAKİKA

“15 TEMMUZ DEMOKRASİNİN DÖNÜM NOKTASIDIR”

Bu haber 15 Temmuz 2020 - 14:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Vekili Tutuk, 15 Temmuz’un Türk demokrasi tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “15 Temmuz daha demokratik bir Türkiye’nin önünü açmıştır” dedi.

Başkan Vekili Tutuk mesajında şu sözlere yer verdi:

“Türk Milleti olarak 4 yıl önce önemli bir sınav verdik. Fettullahçı Terör örgütünün hain emellerini ortaya koyduğu 15 Temmuz’da halkımız, darbe girişimine kahramanca direnerek unutulmaz bir demokrasi mücadelesi verdi. Yapılan bu mücadele 15 Temmuz destanının şanlı Türk tarihine altın harflerle yazılmasını sağladı. Tıpkı 1915 Çanakkale Savaşı’ndaki ve Kurtuluş Savaşı’ndaki mücadele ruhuyla hareket ederek, işgalcilerin vatanı asla teslim alamayacağını bütün dünyaya bir kez daha hep birlikte gösterdik. 15 Temmuz demokrasi tarihimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktası darbelerin ve darbecilerin ülkemizde artık yerinin olmadığını açıkça ortaya koymuştur. Bu demokrasi mücadelesinin başkahramanı hiçbir zaman inancını yitirmeyen ve dimdik ayakta duran Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Darbecilerin başarıya ulaşmaması için kanını canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyor, Rabbimin bizleri bir daha böyle hain kalkışmayla karşı karşıya bırakmamasını diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.